Hvorfor?

Hvorfor vælge Havearkitekten?

En have er dyr at anlægge med hensyn til planter og belægninger – derfor er det vigtigt at undgå fejltagelser – fejltagelser, der dels er dyre og dels vil irritere dig i mange år frem. Ved at begynde med at få udarbejdet en haveplan er du sikker på, at der vil komme sammenhæng og ro i din have – en sammenhæng, der kan være svær at opnå, hvis du blot selv tager fat i havens hjørner bid for bid. Når du først har gennemtænkt, hvad dit mål med haven er, får du mere mod til at tage fat på udførelsen.

Med en haveplan har du et mål at gå efter. Du kan derefter vælge selv at udføre haveplanen stykke for stykke i takt med tid og økonomi, eller du kan vælge at give den direkte videre til en anlægsgartner, der så præcis ved hvilket arbejde, du ønsker, at han skal udføre.

Så hvis haven er et uoverskueligt problem, eller du blot savner spændende inspiration, så søg professionel hjælp til at opnå netop den have, der opfylder dine ønsker og behov. Prisen for de første to timer er i alt 2800 kr. inkl. moms. Prisen for efterfølgende timer er 1150 kr. inkl. moms per time. Kørsel over 50 km fra tegnestuen faktureres efter statens takster. Inkluderet i den totale pris er efterfølgende ubegrænset telefonisk rådgivning.

Jeg kan kontaktes på mobiltelefon 61 65 24 24.

Her kan du se hvordan et problem med en skrånende baghave blev løst ved at lægge runde terrasser forskudt ind i terrænet. Senere er bedene blevet tilplantet.

Her kan du se hvordan kombinationen af forskellige materialer – træ og fliser – står flot til hinanden.